top of page
thumbnail_large6.jpg
CASAL D'ESTIU. ESCOLA DE BOSC

Escola d'estiu viva i orgànica. Un projecte on atorguem als infants un lloc central en la seva pròpia vida i en l'escola. Un lloc on poden experimentar-se... un lloc on experimentar les diferents facetes socials i interactuar de manera lliure amb un gran nombre d'estímuls.

Fomentem una educació integral que parteix de la comprensió i coneixement d'un mateix i dels altres, i que té en compte les diferents dimensions de la intel·ligència (teoria intel·ligències múltiples).

LOTUS BLANC

El projecte lotus blanc, impulsat per l'ajuntament de Manresa, té l'objectiu de introduir a les aules eines de regulació fisiològica, emocional i de millora d'atenció. Millorant l'ambient als centres educatius, i proporcionant eines a alumnes i mestres per a progressar en una educació integral i proactiva.

El projecte lotus blanc, treballa amb eines del ioga, minfulness i gestió emocional.

XERRADES I CONFERÈNCIES

Oferim als centres educatius, associacions, i altres entitats, xerrades teòriques i pràctiques sobre diferents temàtiques que puguin facilitar la gestió i benentesa dels equips, com poden ser xerrades sobre com gestionar l'estrés, intel·ligència emocional, mindfulness, comunicació no violenta, ... entre d'altres.   

LOTUS BLAU

El projecte lotus blau, també impulsat per l'ajuntament de Manresa, és una sortida vivencial, d'un dia, recorrent una part del camí Ignasià, realitzant aturades al llarg del camí, en les que es realitzen activitats de presa de consciència, mindfulness,  respiració i relaxació,  i visualitzacions.

El projecte lotus blau treballa aspectes d'interioritat, consciència, globalitat i respecte.

IOGA I MINDFULNESS A L'ESCOLA​

Oferim als centres educatius formacions adreçades als mestres i educadors, intervenció a l'aula, i a través de les AMPA, xerràdes informatives amb pràctiques, pels pares, i també en format d'activitat en format extraescolar.

IOGA I MINFULNESS A LES EMPRESES

​Amb la base del treball del ioga i la meditació, com a eina d’integració cos-ment-emocions, s’ofereixen sessions in situ a les empreses dirigides al personal directriu i treballador per tal d’oferir un espai d’autocura, per millorar els nivells de calma i ben estar dels treballadors i dels equips de treball, minimitzant els efectes de l’estrès laboral.

ACTIVITATS

Col·laboracions
bottom of page