top of page


Ioga i mindfulness a les escoles
 


Inversió de futur
 

 

 Aprendre a tranquil·litzar-se

Gestionar el món intern 

Potenciar la capacitat d'aprenentatge

Augmentar el potencial com a futus adults

​Cada vegada és més habitual trobar activitats ioga i mindfulness en l'oferta que fan els centres educatius als seus alumnes. En la societat actual, en general, i en el col·lectiu educatiu, en particular, cada cop hi ha més conciència dels beneficis que aporten aquestes pràctiques.

Creiem molt necessari i útil que es puguin oferir eines de regulació emocional i espais de calma en el context educatiu, apostant per una educació integral que ajudi a forjar personetes més tranquil.les, conscients, segures i resilients.

Les sessions s'adapten als diferents grups d'edat o al públic a qui van dirigides. Però totes elles inclouen pràctiques d’atenció plena, concentració i visualització, desbloqueig del cos i exercicis de respiració i relaxació. Introduint també altres eines, segons el grup, com poden ser les arts plàstiques i escèniques, música i els jocs, com a complements.

Vivim en una societat que hiperestimula als infants, els vol grans i responsables, tot va molt ràpid i no hi ha temps per res. Tenir un petit oasi que permeti l'escolta, comprensió i regulació, ajuda que els infants es vagin desenvolupant de forma més eficaç i resolutiva al llarg del seu dia dia, mostrant més obertura, bon humor i desplegant tot el seu potencial com a personeta en evolució.

Col·laboracions
bottom of page