top of page
 
Dirigit a:

- Pares que vulguin tenir noves comprensions sobre la seva relació amb els seus fills, siguin biològics o adoptats.

 - Mestres i professors que vulguin ampliar la seva mirada a l’hora d’acompanyar els alumnes en el seu aprenentatge.

Dates i horaris:
  • 10 de juny de 17.30h a 21.30h

  • 11 de juny de 10 a 14h

LLoc on s'imparteix el curs:
Aura Ioga Manresa
C/ Pompeu Fabra 13, 2n 2
08242 Manresa
Telèfon 938720951 
Preu del curs: 

90 euros

Recursos sistèmics per a pares i mestres

Estel escales_edited.jpg
“Els símptomes dels nostres fills són sovint un intent de reordenar el nostre sistema familiar"
 
Quan neixen, els nostres fills entren a formar part d'un sistema familiar i queden vinculats als altres membres de la família mitjançant lleialtats invisibles.

Molt sovint, els símptomes que es manifesten en infants i adolescents són símptomes sistèmics, és a dir, que pertanyen a tot el sistema familiar. Els trastorns o dificultats d'aprenentatge dels més joves són generalment un intent del sistema de portar a la llum algun aspecte oblidat, no resolt, de les generacions anteriors, o un desordre en el sistema.

La perspectiva sistèmica permet revelar aquestes dinàmiques inconscients que afecten la salut dels nostres fills, i aporta més pau, amor i benestar a tots els membres del grup.

Com a pares, aquest enfocament ens ajuda a desviar la nostra mirada: deixant de mirar els nostres fills per mirar allà on apunten els seus símptomes, allò que el sistema necessita reordenar o reintegrar amb amor i gratitud.

Com a mestres, la sistèmica ens convida a prendre consciència del nostre lloc al servei del sistema familiar dels alumnes, i a integrar amb respecte els orígens dels nostres alumnes:"Et veig, veig els teus pares, i veig d'on vens".

Les constel·lacions són una eina poderosa al servei de la vida i la reconciliació. Us convidem a descobrir aquesta mirada sistèmica en un taller dedicat a pares i mestres.
Contingut:

- Introducció als principis de les constel.lacions familiars: sistemes, ordres de l’amor: pertinença, ordre i intercanvi.

- Aplicació d’aquests principis en la relació pares-fills / mestres-alumnes.

Metodologia:

Explicacions i demostracions de dinàmiques comunes, exercicis en grups petits, constel.lacions en gran grup, preguntes i respostes. El taller serà molt vivencial i pràctic, i s’adaptarà als interessos del grup.

Lectura recomanada:

Joan Garriga, ¿Dónde están las monedas? Las claves del vínculo logrado entre hijos y padres

Formadora: 

Francina Jordà Pempelonne

Dona, filla, germana, mare, amiga.

Professora de francès, traductora,

terapeuta i formadora en constel.lacions familiars.

 

Formada en Constel.lacions Familiars i Sistèmiques a l’Institut Gestalt de Barcelona amb Joan Garriga,  i molts altres estimats mestres de tot el món.

 

Participant i ponent a l’Australasian Constellations Intensive i a l’International Systemic Constellation Conference entre 2013 i 2021.

 

Llicenciatura de Traducció i Interpretació

Diplomatura de Teràpia

Formació de Mindfulness i Trauma Col.lectiu amb Thomas Hübl

FRANCINE PORTRAIT.jpg
Col·laboracions
bottom of page